Online fysiotherapie

Fysiotherapie op afstand. Ook dat bieden we aan in onze praktijk. Bent u cliënt bij ons, maar is het door omstandigheden tijdelijk niet mogelijk om de praktijk te bezoeken? Dan behoort een online consult tot de mogelijkheden. Dankzij een persoonlijk gesprek met een van onze therapeuten kan de behandeling doorgezet worden en kunnen we u zorg op afstand bieden.

Meld u aan voor fysiotherapie bij het Paramedisch Centrum Valkenburg

Een online consult

Bij een online consult krijgt u met behulp van videobellen de hulp die u nodig heeft. We luisteren, beantwoorden uw vragen en laten oefeningen zien of sturen ze naar u door. Zo kan de behandeling toch voortgezet worden. Mocht tijdens het gesprek blijken dat u materialen nodig hebt of een videoconsult niet volstaat, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Fysio online nu ook in het zorgpakket

Fysiotherapie op afstand valt inmiddels ook binnen de zorgverzekering. Zorg op afstand staat nog in de kinderschoenen, maar wordt ook door zorgverzekeraars als belangrijk hulpmiddel gezien. Worden uw normale sessies vergoed via uw zorgverzekering, dan wordt een sessie op afstand ook betaald. Op de polis van uw zorgverzekering is te zien of behandelingen worden vergoed.

De MijnZorgApp

Om fysiotherapie op afstand mogelijk te maken werken wij met de MijnZorgApp. Deze mobiele app is daar speciaal voor ontwikkeld. Via de app plant u eenvoudig uw afspraken en krijgt u een herinnering als uw afspraak voor de deur staat. Verder vindt u in de app duizenden oefeningen en is videobellen mogelijk. De app is altijd bereikbaar, beveiligd en toegankelijk.

Wanneer kiest u voor online fysiotherapie?

Bent u in behandeling bij een fysiotherapeut, maar kunt u door omstandigheden tijdelijk niet naar de praktijk komen? Dan biedt online fysiotherapie uitkomst. U bespreekt met ons de mogelijkheden om de behandeling op afstand voort te kunnen zetten. Zodra u weer naar de praktijk kunt komen, zullen de behandelingen weer in de praktijk plaatsvinden.

De online fysiotherapie check

Heeft u klachten en wilt u alvast een snelle en gerichte indicatie? Doe alvast de online fysiotherapie check. In samenwerking met Hierhebikpijn.nl bieden we deze interactieve fysiotherapie check aan. Door de vragen in de fysiotherapie check te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden uw klachten vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen. Iedere aandoening wordt uitgebreid beschreven en is gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek.

Doe de check

Fysiotherapie Valkenburg

Bent u op zoek naar een goede fysio in Valkenburg (ZH) en omgeving dan bent u bij Paramedisch Centrum Valkenburg aan het juiste adres. Naast fysiotherapie en online fysiotherapie kunt u ook bij ons terecht voor:

Samen werken we aan een oplossing waarbij uw hulpvraag centraal staat.

© pmcv.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyreglement